Laden Evenementen

Souk&co Festival

september 14 @ 13:00 - 22:00
Gratis
  • Dit event is voorbij.

Op 14 september 2019 is het feest in Amsterdam Nieuw-West!
SOUK&CO FESTIVAL

Het cultureel foodfestival Souk&co is back in town met de 2e editie op de mooiste plek in Amsterdam Nieuw- West, aan de oever van de Sloterplas. Met dit jaar nog meer spektakel. Een hele dag plezier voor het hele gezin. Men kan genieten van een ruim aanbod aan foodtrucks én een breed muzikaal programma van nationale en internationale artiesten in samenwerking met Paradiso en de Grote Prijs van Nederland, Productiehuis Paradiso Melkweg, Afdeling sport gemeente Nieuw-West, Ara Cora, EMCEMO en Likeminds.

Daarnaast struint men door de souk terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. Inhoud mag niet ontbreken en vindt u in onze theatertent waar van alles valt te beleven. Ook aan de sporters is gedacht, deze kunnen zich uitleven op onze sport en vrijetijdsmarkt.

Een wereld van samensmelting waar creativiteit, diversiteit, gastvrijheid en tolerantie elkaar ontmoeten. Souk en co is het beste recept voor een heerlijke dag aan de plas met het hele gezin.

FOOD
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op, op zaterdag 14 september. Ruik de kruidige geuren op het foodplein waar diverse foodtrucks en lokale ondernemers met hun stands u allerlei lekkers kunnen aanbieden. Waan u in een andere wereld waar al uw zintuigen geprikkeld worden.

MUZIEK
Een hele dag lang muziek en entertainment van zowel nationale als internationale artiesten denk aan; popgroepen,singer-songwriters, orkesten, rappers, latin singers en vele andere acts. Ga met ons mee langs alle windstreken voor een multiculturele mix van nationale en internationale acts. Hoor de Afrikaanse trommels en dans mee op de beats van de dj’s.

SOUK
Geen Souk&co zonder souk. Op de souk kunt u lokale en wereldse goederen vinden zoals kleding, lampen, kaarsen, tassen en sieraden, veelal handmade. De creativiteit spat ervan af. Laat een waarzegster uw toekomst voorspellen en u meenemen in de 1001 nacht sfeer.

KIDS
Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen op het Souk en co festival. Klimmen en klauteren op het klimrek, springen op het luchtkasteel, schminken, op ons kidseiland is genoeg te beleven!

SPORT EN VRIJETIJDSMARKT
Zaterdag tussen 12 en 17u bent u van harte welkom op ons sportgedeelte waar u spetterende optredens kunt zien, demonstraties en sport clinics kunt volgen. U kunt hier terecht voor informatie over sport en bewegen, sportaanbieders en organisaties bij u in de buurt.

Het Souk en Co festival is mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw West en het Prins Bernhard Cultuurfonds

GRATIS ENTREE
Datum: 14 september 2019
Tijd: 13.00-22.00u
Info/mail:info@soukenco.nl

Het evenement vind plaats in Amsterdam Nieuw-West aan de oever van de Meer en Vaart (Sloterplas)

Tot ziens bij Souk&co!
Show your tribe and let’s unite!

Check de site voor meer info en de laatste ontwikkelingen volgt u natuurlijk op onze facebook pagina.

Facebook:
https://www.facebook.com/Soukco-festival-341129356397687/

Gegevens

Datum: september 14
Tijd: 13:00 - 22:00
Kosten: Gratis
Website: www.soukenco.nl

Locatie

Venue Name: Oever Sloterplas
Address: Osdorp
Amsterdam, 1064 GW Nederland